Bezorging

Bestellingen die voor 15:00 uur worden besteld, worden normaal gesproken nog dezelfde werkdag via de pakketpost verstuurd. Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL, die in de meeste gevallen het pakket de volgende werkdag al aflevert, al kunnen zij dit niet garanderen. Dit betekent dat het in totaal 1 a 2 werkdagen duurt voordat de Sawda Zwartzaadolie wordt bezorgd zodra een bestelling is geplaatst.

De aflevertijden van PostNL zijn van maandag t/m zaterdag, in principe voor 18:00 uur. Op drukke dagen kan het zijn dat het pakket later op de avond tot 21.00 uur wordt bezorgd.

Als er niemand aanwezig is wanneer het pakket wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje achter. Normaal gesproken wordt het pakket dan de volgende werkdag nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Is er dan weer niemand aanwezig, wordt het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. Er wordt dan een briefje achtergelaten met de melding dat de bestelling daar binnen drie weken afgehaald kan worden.

Zodra jouw Sawda Zwartzaadolie is verzonden krijg je hiervan een bevestiging per email, waarin ook een Track & Trace link is te vinden waarmee je kunt zien waar de bestelling zich bevindt.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard €6,95 en bij bestellingen boven €25 zijn de verzendkosten gratis. Wij verzenden alleen binnen de Nederlandse grenzen.