Waarom u kiest voor Sawda!

Alle oliën die wij produceren worden door ons persoonlijk van inkoop af aan getest. Wij gebruiken altijd zuivere en onbewerkte grondstoffen. Sawda perst haar producten koud om de natuurlijke ingrediënten door het productieproces niet te schaden. Dit is een kostbare en tijdrovende productiemethode, maar hierdoor kunnen wij altijd topkwaliteit leveren.

Sawda gelooft in de kwaliteit van haar producten. Daarom hebben wij de olien onderworpen aan verschillende testen in laboratoria. Wij weten precies wat de voedingswaarde van de olie is en kunnen wij nogmaals bewijzen dat onze producten honderd procent puur zijn.

Om de kostbare olien op een juiste manier te bewaren heeft Sawda gekozen voor glazen flessen. Glas zorgt er voor dat de olie zijn gezonde, pure smaak behoudt. Daarnaast zorgt glas er ook voor dat invloeden van buitenaf de olie niet kunnen beïnvloeden. Voordelen van het gebruik van glas.

  • Kwaliteit
  • Behoud van pure smaak
  • Geen invloeden van buitenaf
  • Duurzaam, glas is puur natuur en bij het recyclen komen er geen schadelijke stoffen vrij

Sawda profileert zich als maatschappelijk verantwoorde organisatie. Wij zijn overtuigd van de positieve effecten van natuurlijke oliën. Daarom streven wij ernaar om dit soort producten onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Hierdoor hanteren wij toegankelijke prijzen voor iedereen en hebben wij geen verzendkosten.